menu.
Terug naar vacatures

onze banen.

Junior Teeltmanager (fulltime)

Als Junior Teeltmanager ben je mede verantwoordelijk voor de teelt op één van onze teeltlocaties in De Lier. Je bent de rechterhand van de Teeltmanager en gezamenlijk stuur je de teelt en zorg je voor de topkwaliteit van onze pluischrysanten. Het hele teeltproces volg je op de voet. Zijn de instellingen op de klimaatcomputer ideaal voor de juiste condities? Moeten we eerder watergeven, wordt het gewas aangetast door een ziekte of plaag en wordt het tijd voor gewasbescherming? Bij afwezigheid van de Bedrijfsleider ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en verzorg je de arbeidsplanning. Oftewel; een zeer complete en uitdagende functie waar wij jou de mogelijk bieden om jouw kwaliteiten te ontwikkelen!

Wie zoeken wij?
Word je blij van een groeiende en bloeiende omgeving? Wil je je ontwikkelen in alle facetten van de chrysantenteelt? Ervaring in een soortgelijke functie is niet noodzakelijk, wel inzet en motivatie om je alles eigen te maken! Je hebt je spuitlicentie of ben bereid deze te halen.

Wat bieden wij?
Arcadia biedt jou een uitdagende functie binnen een innovatief en ambitieus bedrijf. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s die graag samen met jou alle teeltactiviteiten verder ontwikkelen. Onze moderne kassen zijn voorzien van LED-verlichting, energiedoeken, luchtontvochtiging en nog veel meer. Er is ruimte voor eigen inbreng en je ontvangt uiteraard een marktconform salaris.

Heb je interesse?
Ben je na het lezen van deze vacatures enthousiast geworden? Twijfel dan niet en stuur je CV met motivatie naar: conny@arcadiachrysanten.nl

Kijk ook eens op onze social media voor nieuws en ontwikkelingen!

Doordat Arcadia meerdere vestigingen heeft en er veel mogelijkheden geboden worden voor ontwikkelen, zijn er volop kansen. Dat vind ik gaaf en belangrijk!

Bastiaan Zwinkels Location Manager