menu.
speciale collectie.
SCROLL

onze
trots.

Pluischrysanten

Vernieuwend en compleet.

Met ruim 40 soorten pluischrysanten in onze kwekerijen bieden we een onderscheidend assortiment, passend bij iedere klantwens. Een pluischrysant van Arcadia is altijd van de beste kwaliteit, onderscheidend in kleur en/of vorm en gekweekt door middel van de nieuwste technieken. Maar ook gekweekt met oog voor mens en milieu. We dagen onszelf uit om telkens weer een stap verder te zetten op het gebied van duurzaamheid. We maken al gebruik van aardwarmte en LED verlichting en zetten binnenkort weer een stap richting CO2 neutraal kweken.

Lookbook

Download onze brochure met een overzicht van onze bijzondere collectie.

De pluischrysant blinkt uit in kleur en diversiteit. Hij biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het samenstellen of aanvullen van een boeket. Of je nu op zoekt ben naar een perfecte eye catcher of een romantische bloem die eenheid brengt in een boeket, met een pluischrysant van Arcadia zit je altijd goed. Zin in wat inspiratie? Bekijk ons lookbook, of download de brochure.

kwaliteit. Perfect product
samenwerking. Als één team
innovatief. Continue verbetering
duurzaam. People, planet, profit
ondernemend. Ondernemende organisatie

Iedere dag met mooie klanten samenwerken. De aansluiting tussen ons assortiment en de veranderende behoeften van de markt optimaal houden. Daar gaan we voor!

Rene Eikelenboom Sales