menu.
over ons.
SCROLL

ons verhaal.

wij zijn arcadia

Topbloemen kweken, dat doe je samen. 

Samenwerken
Ons team is onze kracht. We kennen elkaar door en door en maken gebruik van elkaars kennis. Zo bespreken we regelmatig met elkaar zaken die verschillende locaties betreffen en blijven we op de hoogte van alles wat Arcadia breed speelt. Gebruik maken van elkaars kwaliteiten en alles eruit halen, dat geeft ons energie!

Consumenten blij maken met mooie bloemen, ook dat doen we samen! Samen met onze klanten leveren we het grootste aanbod pluischrysanten. Met ons brede assortiment, gedreven verkoopteam en lidmaatschap bij Decorum zijn wij hét loket voor pluischrysanten.

Vakmanschap
In ons team vind je mensen die het echte vakmanschap van het kweken beheersen. We werken met de nieuwste technieken, maar houden wel erg van de ‘voeten in de klei mentaliteit’. We zijn eigenwijs, hebben een eigen visie en werken hard.

assortiment

Laat je verwonderen.

De pluischrysant blinkt uit in kleur en diversiteit. Hij biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het samenstellen of aanvullen van een boeket. Of je nu op zoek bent naar een perfecte Eye catcher of een romantische bloem die eenheid brengt in een boeket, met een pluischrysant van Arcadia zit je altijd goed. Zin in wat inspiratie? Bekijk ons lookbook, of download de brochure.

Lookbook

Bij Arcadia werken gedreven vakmensen.

Innovatie
Bij Arcadia werken gedreven vakmensen op allerlei verschillende niveaus. We dagen elkaar uit om het beste uit elkaar en uit onze mogelijkheden te halen. Door deze houding lopen we vaak voorop als het gaat om duurzame ontwikkelingen die ons bedrijf verder helpen. Als een van de eersten gingen we aan de slag met het nieuwe telen, wat vandaag nog steeds terug te zien is in onze kassen. We maken al gebruik van aardwarmte en LED verlichting en zetten binnenkort weer een stap richting CO2 neutraal kweken. Innoveren, wij vinden het niet meer dan logisch.

De naam Arcadia betekent dan ook niet voor niets Utopia (ideale wereld). Bij het kweken en vermarkten staat de perfecte match met de markt centraal. Met 26 hectare verdeeld over 4 locaties is Arcadia hét loket voor pluischrysanten.

Contact
kwaliteit. Perfect product
samenwerking. Als één team
innovatief. Continue verbetering
duurzaam. People, planet, profit
ondernemend. Ondernemende organisatie

De handen-in-de-klei aanpak blijft vakmanschap en dat vind ik mooi. Ik word hier elke dag uitgedaagd het beste uit mezelf en uit de bloemen te halen.

Marco Smit Location Manager