menu.
Terug naar vacatures

onze banen.

Assistent-bedrijfsleider

Als Assistent-bedrijfsleider ben je medeverantwoordelijk voor één van onze teeltlocaties. Op die locatie ben je de rechterhand van de locatiemanager en stuur je samen de teelt, maar ook ben je het eerste aanspreekpunt voor het personeel en bezoekers. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: klimaat, water geven, gewasbescherming, scouten, orderverwerking, teelt en arbeidsplanning. Oftewel; een zeer complete en uitdagende functie waar wij jou de mogelijk bieden om je zelf te ontwikkelen!

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar een collega die zelfstandig en gedreven kan werken. Je hebt ervaring in de tuinbouw, bij voorkeur in de chrysanten. Voor deze functie is het belangrijk dat jij over mbo-niveau werk- en denkniveau beschikt. Daarnaast heb je je spuitlicentie of ben je bereid om deze te halen. Met inzet en motivatie kun je je verder ontwikkelen in een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf!

Wat bieden wij?
Arcadia biedt jou een uitdagende functie binnen een innovatief en ambitieus bedrijf. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s die graag samen met jou alle teeltactiviteiten verder ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng en je ontvangt uiteraard een marktconform salaris.

Heb je interesse?
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en stuur je CV met motivatie naar: conny@arcadiachrysanten.nl

Wij kweken pluischrysanten door een combinatie van de nieuwste technieken en een stevig portie ouderwetse vakmanschap. Dat geeft topkwaliteit!

Bart van Ruijven Management