menu.
Terug naar vacatures

onze banen.

Bedrijfsleider (fulltime)

Met alle 5 de productielocaties zijn we één team.  Als Bedrijfsleider op je “eigen” tuin met circa 7 medewerkers werk je wel heel zelfstandig. Op die locatie ben je verantwoordelijk voor de teelt en de kwaliteit van onze pluischrysanten, maar ook ben je het eerste aanspreekpunt voor het personeel en bezoekers. Jouw werkzaamheden zijn heel divers en afwisselend: klimaat, water geven, gewasbescherming, scouten, orderverwerking, teelt en arbeidsplanning. Oftewel; een zeer complete en uitdagende functie waar wij jou de mogelijk bieden om jezelf te ontwikkelen!

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een collega die zelfstandig en gedreven kan werken, een echte ondernemer die zelf initiatief neemt en meedenkt. Je hebt ervaring in de tuinbouw, bij voorkeur in de chrysanten. Heb je nog geen ervaring als bedrijfsleider op een eigen locatie? Als je gemotiveerd bent, ben je zeker welkom om te solliciteren. Voor deze functie is het belangrijk dat jij over mbo-niveau werk- en denkniveau beschikt. Daarnaast heb je je spuitlicentie of ben je bereid om deze te halen.

Wat bieden wij?
Arcadia biedt jou een uitdagende afwisselende functie binnen een innovatief en ambitieus bedrijf. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s die graag samen met jou alle teeltactiviteiten verder ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng en je ontvangt uiteraard een marktconform salaris. Daarnaast is er bij goed functioneren de mogelijkheid op een winstdelingsregeling.

Heb je interesse?
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en stuur je CV met motivatie naar: conny@arcadiachrysanten.nl

Met energie en arbeid in mijn takenpakket hoef ik me nooit te vervelen. Ik vind het leuk om met mensen te werken en ze het echte Arcadia gevoel mee te geven. Dat we daarbij een uniek vers product kweken maakt het voor mij af.

Steef van Ruijven Management