nieuws.

Introductie Gustav

19-6-2020
Arcadia Chrysanten lanceert nieuwe Pluis Chrysant "Gustav". De vraag naar diverse kleuren pompons is de laatste jaren fors toegenomen. Na de succesvolle introducties van Momoko en Alibaba volgt dan nu ook de derde kleur pompon. Door zijn helder paarse kleur en formaat van de bloem onderscheid Gustav zich van het gehele chrysanten assortiment. Gustav zal jaarrond worden aangevoerd op de diverse veilingen.

Vanaf maandag zullen de eerste "Gustav" geveild worden op Naaldwijk, kan je niet wachten?? Ze zijn nu al te bestellen via de Decorum Arcadia webshop!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Eerste stekken geplant.

Dinsdag 9 Juli 2019 was het dan zo ver.
De eerste stekken werden geplant op de nieuwe locatie aan de Hoefweg in de Lier.
Dit was percies volgens planning. Weer een top prestatie van alle bouwers en toeleveranciers. 

duurzame Chrysanten

Op woensdag 19 December 2018 is aan de Hoefweg 5 in De Lier de eerste paal de grond ingegaan. Hiermee is het startsein gegeven van de nieuwbouw van de nieuwste locatie van Arcadia.
Met deze nieuwe kas zet Arcadia een stap verder in de verduurzaming van de productie van hun pluischrysanten;
Na het installeren van HNT (het nieuwe telen) op de twee voorgaande nieuwbouw projecten, zal Arcadia op deze locatie tevens LED verlichting gaan installeren.
Arcadia zal met deze uitbreiding de vraag van de markt beter kunnen voorzien en het assortiment pluischrysanten zal hiermee breder worden.
Begin Oktober 2019 zullen de eerste pluischrysanten geoogst worden, welke ook weer onder het Decorum label verkrijgbaar zullen zijn.