nieuws.

Start met aanvoer Andrea

26-3-2019
Majestueus paars met een rijke, volle sterke bloem. Mooi donkergroen kruidachtig blad en een volle, verzadigde kleur die jaarrond stabiel blijft. Wekelijks zullen er 5000 stelen van deze pluischrysant worden aangevoerd, dat aantal wordt de komende tijd opgevoerd naar 15.000 stelen per week. Andrea wordt aangeboden op de veiling van Naaldwijk en in de Decorum Arcadia webshop.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

 

duurzame Chrysanten

Op woensdag 19 December 2018 is aan de Hoefweg 5 in De Lier de eerste paal de grond ingegaan. Hiermee is het startsein gegeven van de nieuwbouw van de nieuwste locatie van Arcadia.
Met deze nieuwe kas zet Arcadia een stap verder in de verduurzaming van de productie van hun pluischrysanten;
Na het installeren van HNT (het nieuwe telen) op de twee voorgaande nieuwbouw projecten, zal Arcadia op deze locatie tevens LED verlichting gaan installeren.
Arcadia zal met deze uitbreiding de vraag van de markt beter kunnen voorzien en het assortiment pluischrysanten zal hiermee breder worden.
Begin Oktober 2019 zullen de eerste pluischrysanten geoogst worden, welke ook weer onder het Decorum label verkrijgbaar zullen zijn.

Fijne kerstdagen!

19-12-2018
Hierbij willen we alle relaties hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking van afgelopen jaar.

Namens heel Arcadia Chrysanten wensen we u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

International Grower Of The Year 2016

Donderdagavond 28 januari 2016 was het zover.
Tijdens een galadiner in Essen (D) werden de winnaars bekend gemaakt van de ‘International Grower Of The Year 2016’.
In de categorie snijbloemen ging de strijd tussen Flash flowers uit Turkije, Dashun International uit China en Arcadia uit Nederland.
De internationale jury lied Arcadia met het goud naar huis gaan. Een eervolle titel die als kroon op ons werk gezien kan worden, zo sprak één van de vijf mannen de jury toe.