nieuws.

Introductie Magnum Yellow

10-8-20108
Onze Magnum heeft wereldwijd al de nodige faam vergaard. In week 33 krijgt deze versterking in de vorm van de langverwachte gele variant: Magnum Yellow. Ook deze gele Magnum heeft de kenmerkende grote bloem met de grote hoeveelheid bloemlinten die zich op de vaas tot een enorme bol ontvouwt. Dit oersterke ras komt ongeschonden aan in de verste uithoeken. Magnum Yellow wordt evenals de witte variant aangevoerd in het herkenbare groene netje.
Vanaf maandag zullen de eerste bloemen aan de klok verkrijgbaar zijn.

Productie afname Resomee Frozen

31-7-2018
Na 1,5 jaar zijn afgelopen week de laatste grote aantallen Resomee Frozen gebost. De aantallen zullen teruglopen van 12.000 per week naar 1.200 per week.
Deze zullen op de diverse koppelingen en de klok te koop blijven.

Voor meer informatie kun u contact opnemen met Ronald, René of Roy

Falcon, sterke witte nieuwkomer!

3-7-2018
Krachtig, groot en stevig! Dat zijn de eigenschappen die de nieuwe witte pluischrysant Falcon onderscheiden. De grote witte bloem met een fris groen hart is voorzien van lange bloemlinten. Ter bescherming van de bloem wordt Falcon aangevoerd met netje. Wanneer Falcon op de vaas wordt gezet, groeit deze nog verder door. Het vaasleven is overigens uitstekend, evenals de transporteigenschappen.
Op woensdag 4 juli start de aanvoer van Falcon aan de klok in Naaldwijk, in eerste instantie met ca. 10.000 stelen per week oplopend naar 25.000 stelen per week.

Eerste oogst uit nieuwe kas

2-10-2017
Na een half jaar hard bouwen is afgelopen week de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw locatie Woudtzicht. Vanaf heden zullen de eeste bloemen hier worden geoogst en verwerkt.

Versterking verkoopteam.

5-9-2017
De laatste jaren heeft Arcadia een forse groei doorgemaakt. Dit heeft er dan ook tot geleid dat er versterking is gezocht voor het huidige verkoopteam. Deze versterking is gevonden bij Roy Ton. Roy is afgelopen maandag 4 september begonnen ter ondersteuning van Ronald Olsthoorn en René Eikelenboom. Geleidelijk zullen er steeds meer taken aan Roy worden overgedragen variërend van verkoop tot marketing.
Even voorstellen: Roy is 25 jaar en zoon van een Westlandse teler. Na het afronden van zijn MBO Greenport studie is hij 3 jaar geleden afgestudeerd aan de HAS Den Bosch – Bedrijfskunde & Agribusiness. Hierna is hij 3 jaar werkzaam geweest bij Royal Brinkman als accountmanager. Met zijn passie voor de tuinbouw en enthousiasme voor het product hoopt hij op een prettige samenwerking met de handel en alle ketenpartners.
Roy is te bereiken op: Sales@arcadiachrysanten.nl 06-22724499

 

Arcadia Chrysanten in Decorum!

Vanaf maandag 14 augustus is het hele assortiment van Arcadia Chrysanten beschikbaar in de nieuwe Decorum uitstraling. Verkrijgbaar in de kwaliteit volgens de bekende Decorum productspecificaties.

Klik hier voor het complete assortiment

Introductie Magnum

Arcadia start maandag 4 April met het aanvoeren van Magnum.
Deze chrysant heeft bloemen van magnum formaat. Magnum is groot, hij is XXL! Magnum wordt steeds groter op de vaas naarmate de weken verstrijken. Ook vormt de bloem zich steeds meer tot een bol. De grote, opvallende witte bloem heeft een mooi gevuld, frisgroen hart. Door de veelheid aan bloemlinten vertoont Magnum zelfs na enkele weken op de vaas geen open hart. Magnum is oersterk. Hij doorstaat alle transport- en houdbaarheidstesten met vlag en wimpel, zonder lintbeschadiging of rui. Deze chrysant wordt met een groen netje aangevoerd, niet om beschadiging te voorkomen maar simpelweg omdat er anders te weinig stelen in de doos passen vanwege zijn formaat.

 

International Grower Of The Year 2016

Donderdagavond 28 januari 2016 was het zover.
Tijdens een galadiner in Essen (D) werden de winnaars bekend gemaakt van de ‘International Grower Of The Year 2016’.
In de categorie snijbloemen ging de strijd tussen Flash flowers uit Turkije, Dashun International uit China en Arcadia uit Nederland.
De internationale jury lied Arcadia met het goud naar huis gaan. Een eervolle titel die als kroon op ons werk gezien kan worden, zo sprak één van de vijf mannen de jury toe.

 

 

Arcadia lid Decorum

8 juni 2015- Arcadia wordt lid van Decorum Flowers.
Dit is onlangs besloten na diverse gesprekken die we met de Decorum Company hebben gevoerd. Decorum Company is een marketing- en verkooporganisatie van zo'n 70-tal toonaangevende planten- en bloemenkwekers in Nederland. Met name het aantal bloemenkwekers wat zich aansluit groeit gestaag. Arcadia is toonaangevend in de pluischrysanten en heeft een breed sortiment wat beschikbaar is voor zowel de groothandel als ook de grootschalige retail. Conclusie van de gesprekken was dat beide clubs veel met elkaar gemeen hebben. Zo staan we allebei al jaren voor een hoogwaardige kwaliteit en zijn  we steeds op zoek naar samenwerking om de "Holland Branding" te versterken. Dit betekend ook dat het sortiment pluischrysanten die Arcadia voert zeer binnenkort digitaal beschikbaar is in de welbekende Decorum hoes.