nieuws.

Assortiments nieuws

10-12-2018
Vanaf deze week zullen 2 soorten het toneel gaan verlaten, Fuego heeft dit najaar geschitterd en zal dan ook komend najaar zeker weer terugkeren! Resomee Splendid zal helaas niet meer terugkeren, hiervoor hebben we een schitterende opvolger gevonden welke binnenkort gelanceerd zal gaan worden.
Stay Tuned!

Versterking verkoopteam.

5-9-2017
De laatste jaren heeft Arcadia een forse groei doorgemaakt. Dit heeft er dan ook tot geleid dat er versterking is gezocht voor het huidige verkoopteam. Deze versterking is gevonden bij Roy Ton. Roy is afgelopen maandag 4 september begonnen ter ondersteuning van Ronald Olsthoorn en René Eikelenboom. Geleidelijk zullen er steeds meer taken aan Roy worden overgedragen variërend van verkoop tot marketing.
Even voorstellen: Roy is 25 jaar en zoon van een Westlandse teler. Na het afronden van zijn MBO Greenport studie is hij 3 jaar geleden afgestudeerd aan de HAS Den Bosch – Bedrijfskunde & Agribusiness. Hierna is hij 3 jaar werkzaam geweest bij Royal Brinkman als accountmanager. Met zijn passie voor de tuinbouw en enthousiasme voor het product hoopt hij op een prettige samenwerking met de handel en alle ketenpartners.
Roy is te bereiken op: Sales@arcadiachrysanten.nl 06-22724499

 

Introductie Magnum

Arcadia start maandag 4 April met het aanvoeren van Magnum.
Deze chrysant heeft bloemen van magnum formaat. Magnum is groot, hij is XXL! Magnum wordt steeds groter op de vaas naarmate de weken verstrijken. Ook vormt de bloem zich steeds meer tot een bol. De grote, opvallende witte bloem heeft een mooi gevuld, frisgroen hart. Door de veelheid aan bloemlinten vertoont Magnum zelfs na enkele weken op de vaas geen open hart. Magnum is oersterk. Hij doorstaat alle transport- en houdbaarheidstesten met vlag en wimpel, zonder lintbeschadiging of rui. Deze chrysant wordt met een groen netje aangevoerd, niet om beschadiging te voorkomen maar simpelweg omdat er anders te weinig stelen in de doos passen vanwege zijn formaat.

 

International Grower Of The Year 2016

Donderdagavond 28 januari 2016 was het zover.
Tijdens een galadiner in Essen (D) werden de winnaars bekend gemaakt van de ‘International Grower Of The Year 2016’.
In de categorie snijbloemen ging de strijd tussen Flash flowers uit Turkije, Dashun International uit China en Arcadia uit Nederland.
De internationale jury lied Arcadia met het goud naar huis gaan. Een eervolle titel die als kroon op ons werk gezien kan worden, zo sprak één van de vijf mannen de jury toe.

 

 

Arcadia lid Decorum

8 juni 2015- Arcadia wordt lid van Decorum Flowers.
Dit is onlangs besloten na diverse gesprekken die we met de Decorum Company hebben gevoerd. Decorum Company is een marketing- en verkooporganisatie van zo'n 70-tal toonaangevende planten- en bloemenkwekers in Nederland. Met name het aantal bloemenkwekers wat zich aansluit groeit gestaag. Arcadia is toonaangevend in de pluischrysanten en heeft een breed sortiment wat beschikbaar is voor zowel de groothandel als ook de grootschalige retail. Conclusie van de gesprekken was dat beide clubs veel met elkaar gemeen hebben. Zo staan we allebei al jaren voor een hoogwaardige kwaliteit en zijn  we steeds op zoek naar samenwerking om de "Holland Branding" te versterken. Dit betekend ook dat het sortiment pluischrysanten die Arcadia voert zeer binnenkort digitaal beschikbaar is in de welbekende Decorum hoes.