nieuws.

Arcadia start met unieke 'Vienna'

Vanaf maandag 19 augustus start Arcadia Chrysanten met de aanvoer van de unieke pluischrysant ‘Vienna Copper’, later deze week volgen ‘Vienna White’ & ‘Vienna Pink’. Vienna onderscheidt zich door zijn unieke kleuren, grote formaat en incurved linten. Deze Chrysanten zullen gedurende dit najaar het Arcadia Chrysanten assortiment versterken met hun ongekende sierwaarde. De verschillende soorten Vienna zullen in een duurzame papieren hoes  en in een BIO netje worden geleverd, dit om beschadigingen gedurende het transport proces te voorkomen. De pluischrysant Vienna is maandag verkrijgbaar aan de klok en nu al te bestellen in de Decorum Arcadia webshop!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Fuego weer beschikbaar!

13-8-2019
Na een half jaar afwezig te zijn geweest uit het assortiment keert Fuego deze woensdag weer terug in het assortiment. De eerste Fuego’s met BIO netje zullen dan weer aan de klok in Naaldwijk verschijnen. Vanaf dat moment zullen ze ook weer volop beschikbaar zijn op de Decorum Arcadia webshop!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Introductie Ofir

Vanaf maandag 15 juli start Arcadia Chrysanten met de verkoop van Ofir Geplozen. Ofir onderscheidt zich door haar opvallende pomponvormige bloem en groene kleur. Door haar vorm en kleur geeft Ofir een extra dementie aan boeketten en arrangementen maar is ook solo een lust voor het oog.
Ofir is alleen verkrijgbaar via de Decorum Arcadia webshop. Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

 

Eerste stekken geplant.

Dinsdag 9 Juli 2019 was het dan zo ver.
De eerste stekken werden geplant op de nieuwe locatie aan de Hoefweg in de Lier.
Dit was percies volgens planning. Weer een top prestatie van alle bouwers en toeleveranciers. 

Introductie Rossano Elizabeth

Het assortiment Rossano wordt vanaf heden uitgebreid met de geheel nieuwe Rossano Elizabeth. Door z’n tweekleurige bloem is het wederom een eyecatcher met de betrouwbare en bewezen kwaliteit en houdbaarheid van de Rossano lijn.
Rossano Elizabeth wordt exclusief aangeboden via de Decorum Arcadia webshop. Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Noviteit Bellavista

Wederom een aanvulling op het assortiment voor Arcadia Chrysanten, dit keer de vrolijke tweekleurige Chrysant Bellavista. Met deze oranje/geel gekleurde bloem haal je het zonnetje in huis!
De pluischrysant Bellavista is nu in de beste kwaliteit exclusief beschikbaar in de Decorum Arcadia webshop.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Arcadia introduceert Alibaba

30-4-2019
Arcadia is gestart met de verkoop van het nieuwe soort Alibaba. Deze helder witte pompon met fris groen hart is oersterk en heeft een goede houdbaarheid. Het is daarmee een echte aanvulling op het bestaande Arcadia Chrysanten assortiment. Alibaba wordt exclusief aangeboden via de Decorum Arcadia webshop.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

1e, 2e en 3e prijs tijdens Keukenhof event!

30-4-2019
Donderdag 25 april j.l heeft Arcadia Chrysanten op het Chrysantenevent van de Keukenhof de 1e, 2e en 3e plek behaald in de categorie “pluischrysanten”. Plek 2 & 3 zijn weggelegd voor Magnum en Magnum Yellow, de eerste prijs is voor Saffina! Wij zijn onwijs trots op deze prestatie en zien het dan ook als schitterend compliment van de vakjury.

duurzame Chrysanten

Op woensdag 19 December 2018 is aan de Hoefweg 5 in De Lier de eerste paal de grond ingegaan. Hiermee is het startsein gegeven van de nieuwbouw van de nieuwste locatie van Arcadia.
Met deze nieuwe kas zet Arcadia een stap verder in de verduurzaming van de productie van hun pluischrysanten;
Na het installeren van HNT (het nieuwe telen) op de twee voorgaande nieuwbouw projecten, zal Arcadia op deze locatie tevens LED verlichting gaan installeren.
Arcadia zal met deze uitbreiding de vraag van de markt beter kunnen voorzien en het assortiment pluischrysanten zal hiermee breder worden.
Begin Oktober 2019 zullen de eerste pluischrysanten geoogst worden, welke ook weer onder het Decorum label verkrijgbaar zullen zijn.

Fijne kerstdagen!

19-12-2018
Hierbij willen we alle relaties hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking van afgelopen jaar.

Namens heel Arcadia Chrysanten wensen we u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

International Grower Of The Year 2016

Donderdagavond 28 januari 2016 was het zover.
Tijdens een galadiner in Essen (D) werden de winnaars bekend gemaakt van de ‘International Grower Of The Year 2016’.
In de categorie snijbloemen ging de strijd tussen Flash flowers uit Turkije, Dashun International uit China en Arcadia uit Nederland.
De internationale jury lied Arcadia met het goud naar huis gaan. Een eervolle titel die als kroon op ons werk gezien kan worden, zo sprak één van de vijf mannen de jury toe.