nieuws.

Empress is terug!

30-03-2021
Na een succesvolle introductie van Empress in het voorjaar van 2020, keert Empress deze week weer terug in het assortiment. Vanaf heden is Empress weer beschikbaar en blijft tot het najaar in het assortiment. Empress wordt per 40 stelen in een emmer aangevoerd, dit om beschadigingen gedurende het transport te voorkomen. Kunt u niet wachten? Empress is nu al te bestellen in de Decorum Arcadia webshop!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Pip Sunny verlaat assortiment

30-3-2021
Na een welkome aanvulling op het Decorum Arcadia assortiment te zijn geweest, verlaat de Pip Sunny tijdelijk het assortiment. Pip Sunny heeft zich het hele najaar bewezen en zal volgend najaar weer terugkeren in het Arcadia Chrysanten assortiment. Donderdag week 13 zullen de laatste Pip Sunny's aan de klok staan.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Topspin uit de startblokken

29-3-2021
Topspin is als een ware topsporter vanmorgen uit de startblokken gesprongen. Er wordt voor Topspin dan ook een grote toekomst voorspeld, mede door zijn krachtige genen heeft Topspin een uitstekende houdbaarheid. Met zijn helderwitte kleur, en mooie brede linten laat hij de concurrentie op gepaste afstand en is Topspin hard op weg om zijn naam voor altijd te vestigen.

Topspin zal zowel in de Decorum Arcadia webshop als aan de veiling in Aalsmeer & Naaldwijk beschikbaar zijn! 

Topspin Two-Tone

29-3-2021
Naast Topspin Wit is ook Topspin Two-Tone geintroduceerd. Door de uitstekende verfbaarheid van Topspin geeft dit de mogelijkheid Topspin in eindeloos veel kleuren aan te bieden. Gedurende week 13 zal Arcadia Chrysanten 3 verschillende kleuren aan de klok aanvoeren, namelijk: Pastel Pink, Pastel Lilac en Yellow.
Naast deze 3 kleuren zijn alle denkbare One- & Two-Tonekleuren verkrijgbaar bij G. de Koning.

Voor meer informatie info@gdekoning.nl of +31(0)174 628552

Kweker van het Jaar

19-2-2021

Naar aanleiding van de “Kweker van het Jaar” verkiezing, zijn wij vanmorgen verrast door het team van Decorum. Met een grote taart en een bokaal werd ons verteld dat wij dit jaar de eerste prijs in de “Kweker van het Jaar” verkiezing hebben gewonnen. We voelen ons erg vereerd, voornamelijk omdat er gestemd is vanuit de handel. 

Met als argumenten als "Fantastisch hoe deze kweker zich heeft ontwikkeld tijdens coronatijd om toch iedereen van dienst te kunnen zijn!" en "Een innovatief bedrijf en al jaren heel betrouwbaar" zullen wij met trots de titel "Kweker van het Jaar" dragen.

Nederlandse Innovatieprijs

Afgelopen woensdagavond werd de winnaar bekend gemaakt van de Nederlandse Innovatieprijs 2020. Deze Prijs is gelieerd aan de Nederlandse Innovatie Monitor. Deze monitor staat bekend als één van de meest grootschalige jaarlijkse survey-onderzoeken naar innovatie in Nederland. Er waren een 80 tal inzendingen. Wij zaten bij de 10 organisaties in de voorselectie. Bolesian, Demcon en Protix zijn de finalisten. Arcadia is dus niet bij de finalisten geëindigd, maar het was al heel bijzonder om tussen deze grote namen in de voorselectie te staan. Ook is het een mooie promotie voor de gehele glastuinbouw. De winnaar wordt bekend gemaakt in het Avro/Tros programma De Wereld van Morgen. Dit wordt uitgezonden op 19 oktober om 21.30 uur op NPO 1.

Lees meer

Meest Ondernemende Teler

We zijn verrast door het team van Ranking The Grower met de 1e prijs als 'Meest Ondernemende teler' in de categorie snijbloemen. We voelen ons super vereerd om deze prijs te mogen ontvangen en de blijk van waardering. Mede door het voortdurende streven naar duurzaamheid met o.a. Decorum Compnay hebben we deze prijs verdiend!

Eerste stekken geplant.

Dinsdag 9 Juli 2019 was het dan zo ver.
De eerste stekken werden geplant op de nieuwe locatie aan de Hoefweg in de Lier.
Dit was percies volgens planning. Weer een top prestatie van alle bouwers en toeleveranciers.