nieuws.

Introductie Gran Reserva

1-10-2019
Na de introductie van Gaviria volgt Arcadia Chrysanten deze direct op met de introductie van Pluischrysant “Gran Reserva”. Zoals de naam al doet vermoeden maakt deze pluischrysant zijn naam helemaal waar door zijn diep rode kleur en volle bloem. Ook hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel, hij treed dan ook in de voetsporen van “Vienna & Gaviria” door het gebruik van de duurzame papieren hoes. “Gran Reserva” zal door z’n grote kopgrote met 30 takken in een fust worden aangevoerd. De pluischrysant “Gran Reserva” is vanaf heden jaarrond verkrijgbaar aan de klok en in de webshop van Decorum.  Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Introductie Gaviria

30-9-2019
Vanaf heden heeft Arcadia Chrysanten weer een schitterende aanvulling binnen het assortiment! Met gepaste trots presenteren wij u “Gaviria”! Deze unieke diep paarse Chrysant straalt je werkelijk tegemoet. Op duurzaamheids vlak treed hij in de voetsporen van “Vienna” door het gebruik van de duurzame papieren hoes. Gaviria zal door z’n grote kopgrote met 30 takken in een fust worden aangevoerd. De pluischrysant “Gaviria” is nu verkrijgbaar aan de klok en in de webshop van Decorum. Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Start aanvoer Pip Sunny

17-9-2019
Vanaf woensdag 18 september 2019 start Arcadia Chrysanten met de aanvoer van Pip Sunny. Hiermee wordt het huidige assortiment Pip aangevuld met deze mooie geel/rode herfst kleur. De eerste Pip Sunny zullen exclusief verkrijgbaar zijn via de Decorum Arcadia webshop. Later deze week zullen ze ook via de diverse klokken verkrijgbaar zijn.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Vienna groot succes op Flower Expo!

16-9-2019
Met Vienna Copper heeft Arcadia Chrysanten letterlijk ‘goud’ in handen. Vienna Copper is namelijk op de Flower Expo in Moskou verkozen tot beste noviteit in de categorie ‘geplozen chrysant’. Dit door zijn duurzame papieren verpakking en unieke uitstraling. De grote belangstelling van bloemist en exporteur heeft geleid tot een succesvolle introductie en vervolg orders. De verschillende soorten Vienna zijn verkrijgbaar tot en met week 46.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Arcadia start met unieke 'Vienna'

Vanaf maandag 19 augustus start Arcadia Chrysanten met de aanvoer van de unieke pluischrysant ‘Vienna Copper’, later deze week volgen ‘Vienna White’ & ‘Vienna Pink’. Vienna onderscheidt zich door zijn unieke kleuren, grote formaat en incurved linten. Deze Chrysanten zullen gedurende dit najaar het Arcadia Chrysanten assortiment versterken met hun ongekende sierwaarde. De verschillende soorten Vienna zullen in een duurzame papieren hoes  en in een BIO netje worden geleverd, dit om beschadigingen gedurende het transport proces te voorkomen. De pluischrysant Vienna is maandag verkrijgbaar aan de klok en nu al te bestellen in de Decorum Arcadia webshop!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Fuego weer beschikbaar!

13-8-2019
Na een half jaar afwezig te zijn geweest uit het assortiment keert Fuego deze woensdag weer terug in het assortiment. De eerste Fuego’s met BIO netje zullen dan weer aan de klok in Naaldwijk verschijnen. Vanaf dat moment zullen ze ook weer volop beschikbaar zijn op de Decorum Arcadia webshop!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Eerste stekken geplant.

Dinsdag 9 Juli 2019 was het dan zo ver.
De eerste stekken werden geplant op de nieuwe locatie aan de Hoefweg in de Lier.
Dit was percies volgens planning. Weer een top prestatie van alle bouwers en toeleveranciers. 

duurzame Chrysanten

Op woensdag 19 December 2018 is aan de Hoefweg 5 in De Lier de eerste paal de grond ingegaan. Hiermee is het startsein gegeven van de nieuwbouw van de nieuwste locatie van Arcadia.
Met deze nieuwe kas zet Arcadia een stap verder in de verduurzaming van de productie van hun pluischrysanten;
Na het installeren van HNT (het nieuwe telen) op de twee voorgaande nieuwbouw projecten, zal Arcadia op deze locatie tevens LED verlichting gaan installeren.
Arcadia zal met deze uitbreiding de vraag van de markt beter kunnen voorzien en het assortiment pluischrysanten zal hiermee breder worden.
Begin Oktober 2019 zullen de eerste pluischrysanten geoogst worden, welke ook weer onder het Decorum label verkrijgbaar zullen zijn.

International Grower Of The Year 2016

Donderdagavond 28 januari 2016 was het zover.
Tijdens een galadiner in Essen (D) werden de winnaars bekend gemaakt van de ‘International Grower Of The Year 2016’.
In de categorie snijbloemen ging de strijd tussen Flash flowers uit Turkije, Dashun International uit China en Arcadia uit Nederland.
De internationale jury lied Arcadia met het goud naar huis gaan. Een eervolle titel die als kroon op ons werk gezien kan worden, zo sprak één van de vijf mannen de jury toe.