nieuws.

Decorumkwekers slaan brug naar retail

10-9-2020
Arcadia Chrysanten, Moerman Lilium en Together2Grow stellen Cock de Vries aan als intermediair retail. De kwekers werken al samen binnen telersvereniging Decorum, waar zij de krachten bundelen ten behoeve van de traditionele groothandel–bloemisten keten. De kwekers zetten in op een gevarieerd klantenportfolio, welke bestaat uit zowel retail als groothandel en bloemist. Cock zal 14 September starten in zijn nieuwe functie.

Gaviria weer beschikbaar!

31-09-2020

Vanaf Dinsdag, 1 September, start Arcadia Chrysanten weer met de aanvoer van de schitterende najaars Chrysant Gaviria. Deze Chrysant onderscheid zich door zijn diep paarse kleur en parelmoer glinsters in het hart.

De pluischrysant Gaviria is vanaf Dinsdag verkrijgbaar aan de klok en in de Decorum Arcadia webshop!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

 

 

From Mo, August 31, Arcadia will start again with the autumn chrysanthemum Gaviria. The chrysanthemum is distinguished by its deep purple color and extra strong stem. The disbudded Chrysanthemum will be supplied to the various auctions this autumn.

Fuego weer beschikbaar!

3-8-2020
Anders dan de weergoden ons doen laten geloven staat het najaar alweer voor de deur. Daarom is Arcadia Chrysanten gestart met de aanvoer van “Chr G Fuego” op Naaldwijk, Aalsmeer, Rijnsburg en de Decorum Arcadia Webshop. Deze schitterende bloem is door zijn warme kleur uitermate geschikt voor de nazomer en uiteraard het najaar. Tevens zal komende week ook weer worden gestart met de aanvoer van "Chr G Vienna Copper".
Kijk op de Decorum Arcadia webshop voor meer informatie en verkoop van Fuego.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Roy Ton op 06-22724499 of sales@arcadiachrysanten.nl

Eerste stekken geplant.

Dinsdag 9 Juli 2019 was het dan zo ver.
De eerste stekken werden geplant op de nieuwe locatie aan de Hoefweg in de Lier.
Dit was percies volgens planning. Weer een top prestatie van alle bouwers en toeleveranciers. 

duurzame Chrysanten

Op woensdag 19 December 2018 is aan de Hoefweg 5 in De Lier de eerste paal de grond ingegaan. Hiermee is het startsein gegeven van de nieuwbouw van de nieuwste locatie van Arcadia.
Met deze nieuwe kas zet Arcadia een stap verder in de verduurzaming van de productie van hun pluischrysanten;
Na het installeren van HNT (het nieuwe telen) op de twee voorgaande nieuwbouw projecten, zal Arcadia op deze locatie tevens LED verlichting gaan installeren.
Arcadia zal met deze uitbreiding de vraag van de markt beter kunnen voorzien en het assortiment pluischrysanten zal hiermee breder worden.
Begin Oktober 2019 zullen de eerste pluischrysanten geoogst worden, welke ook weer onder het Decorum label verkrijgbaar zullen zijn.