nieuws.

Assortiments nieuws

De Zembla wit geplozen verlaat bij Arcadia tijdelijk het assortiment; rond week 40 zullen we de aanvoer weer starten vanuit onze nieuwe kas in De Lier.

Komende maandag zullen wij op de klok in Naaldwijk en Rijnsburg beginnen met de aanvoer van Rossano Charlotte. Tevens zullen we maandag starten met de aanvoer van Resomee Dark en Resomee Dark Frozen. Zo hebben we weer een aantal toevoegingen in ons assortiment zodat het pakket geplozen chrysanten meer compleet wordt.

 

Hillenraad 100

Op vrijdag 28 oktober 2016 was de uitreiking van de Hillenraad 100. De Hillenraad 100 is een selectie van de 100 meest toonaangevende bedrijven in de tuinbouwsector.
Arcadia is dit jaar van plaats 84 doorgestegen naar plaats 81. Wij zijn heel trots om in deze lijst van toonaangevende bedrijven te staan.

Resomee in drie kleuren.

Vanaf maandag 24 oktober zal bij Arcadia de Resomee in drie kleuren beschikbaar zijn. Resomee, Resomee Splendid en Resomee Dark zal zowel aan de klok in Naaldwijk, in de klok voorverkoop als ook op de webshop dagelijks beschikbaar zijn. De Resomee Splendid en de Resomee Dark zal in dozen worden aangevoerd met 60 stuks inhoud. De Resomee wordt aangevoerd op water met 50 stuks in fust 997.

Mochten hier vragen en/of opmerkingen over zijn, schroom niet en bel èèn van onze verkopers.
Ronald Olsthoorn +31 (0)6 22 48 72 03
Rene Eikelenboom +31 (0)6 28 94 92 99

Nieuws!!

Maandag 17 Oktober is het zover. Dan gaat Kwekerij Zwinkels weer in productie met geplozen chrysanten. Deze winter zal dit gaan gebeuren in een volledige samenwerking met Arcadia. Kwekerij Zwinkels, teler van Eupatorium in de zomer en geplozen chrysanten in de winter,  staat al jaren bekend als een betrouwbare kweker met oog voor een goede kwaliteit. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Arcadia door deze samenwerking u als koper het gehele pakket pluischrysanten kan blijven aanbieden. Wij wensen Bastiaan en zijn familie veel succes en zien uit naar een lange en vruchtbare toekomst.

Door deze uitbreiding zullen de drie kleuren Resomee zowel aan de klok als ook op de webshop bij Arcadia beschikbaar zijn.

 

Introductie Magnum

Arcadia start maandag 4 April met het aanvoeren van Magnum.
Deze chrysant heeft bloemen van magnum formaat. Magnum is groot, hij is XXL! Magnum wordt steeds groter op de vaas naarmate de weken verstrijken. Ook vormt de bloem zich steeds meer tot een bol. De grote, opvallende witte bloem heeft een mooi gevuld, frisgroen hart. Door de veelheid aan bloemlinten vertoont Magnum zelfs na enkele weken op de vaas geen open hart. Magnum is oersterk. Hij doorstaat alle transport- en houdbaarheidstesten met vlag en wimpel, zonder lintbeschadiging of rui. Deze chrysant wordt met een groen netje aangevoerd, niet om beschadiging te voorkomen maar simpelweg omdat er anders te weinig stelen in de doos passen vanwege zijn formaat.

 

International Grower Of The Year 2016

Donderdagavond 28 januari 2016 was het zover.
Tijdens een galadiner in Essen (D) werden de winnaars bekend gemaakt van de ‘International Grower Of The Year 2016’.
In de categorie snijbloemen ging de strijd tussen Flash flowers uit Turkije, Dashun International uit China en Arcadia uit Nederland.
De internationale jury lied Arcadia met het goud naar huis gaan. Een eervolle titel die als kroon op ons werk gezien kan worden, zo sprak één van de vijf mannen de jury toe.

 

 

Arcadia lid Decorum

8 juni 2015- Arcadia wordt lid van Decorum Flowers.
Dit is onlangs besloten na diverse gesprekken die we met de Decorum Company hebben gevoerd. Decorum Company is een marketing- en verkooporganisatie van zo'n 70-tal toonaangevende planten- en bloemenkwekers in Nederland. Met name het aantal bloemenkwekers wat zich aansluit groeit gestaag. Arcadia is toonaangevend in de pluischrysanten en heeft een breed sortiment wat beschikbaar is voor zowel de groothandel als ook de grootschalige retail. Conclusie van de gesprekken was dat beide clubs veel met elkaar gemeen hebben. Zo staan we allebei al jaren voor een hoogwaardige kwaliteit en zijn  we steeds op zoek naar samenwerking om de "Holland Branding" te versterken. Dit betekend ook dat het sortiment pluischrysanten die Arcadia voert zeer binnenkort digitaal beschikbaar is in de welbekende Decorum hoes.